Qui som.

Les Altres Veus pretén omplir el buit comunicacional en que es troba Montcada i Reixac. Només existeix un mitjà de comunicació públic al poble, diversos blogs divulgatius, el full informatiu de Can Sant Joan, diverses publicacions de diferents entitats…, així doncs , intentarem donar suport i estem al servei de tota la població, els moviments socials, entitats i associacions i les classes populars de Montcada i Reixac.

Som un col•lectiu heterogeni, provinent en gran part del teixit associatiu del municipi, amb inquietuds, que en un moment donat vam veure la necessitat de crear un mitjà de comunicació.

Des de l’assemblearisme, l’organització de base pretenem fer funcionar un mitjà rigorós, seriós, ètic, social i popular. No prometem un gran mitjà de comunicació, el voluntarisme ens limita la nostra capacitat per treballar tant com ens agradaria.

Les Altres Veus no ens tanquem cap porta, serem allò que vulguem ser i allò que puguem. Articles d’actualitat, anàlisi, debat, investigació, opinió, en podreu trobar habitualment en aquest espai informatiu.

Les Altres Veus com a mitjà de Catalunya utilitzarà el català com a llengua vehicular, encara que, com a mitjà plural que és, no exclou l’ utilització d’altres llengües com el mandinga, l’àrab, el castellà o el xinés.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s