César Arrizabalaga (PSC) no pot ser jutjat per cobrament de sous il·legals.

400_x_SRH_83521L’exalcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga del PSC, de la mateixa forma que l’alcaldessa Maria Elena Pérez també del PSC han quedat esquitxats pel cas Mercuri.

Segons una informació del diari Ara, publicada el 21-1-2015 l’exalcalde socialista hauria cobrat de forma fraudulenta dietes provinent de la Federació Catalana de Municipis entre els anys 2004 i 2011.

La cúpula de la Federació de Municipis de Catalunya està sent investigada per una jutgessa de Sabadell. Una altre peça separada del cas Mercuri que poc té a veure amb la peça número 5, en la que està implicada l’alcaldessa Maria Elena Pérez, posa de nou a Montcada i Reixac sota el focus de la corrupció. Segons el diari Ara, aquest suposat delicte ja hauria prescrit, per tant l’exalcalde evitaria la seva imputació en el judici. En l’interlocutòria la jutjessa afirma que César Arrizabalaga va ser beneficiari del cobrament d’aquestes dietes, però d’acord amb el codi penal, aquest delicte ja no es podria jutjar.

Convé recordar que el nom de César Arrizabalaga ja va sortir esquitxat amb l’esclat del sumari Cas Pretòria, una trama de corrupció urbanística en la ciutat veïna de Santa Coloma de Gramenet, on van estar implicats exalts càrrecs de Convergència i l’exalcalde socialista Bartomeu Muñoz entre altres. César Arrizabalaga també va haver de compareixer davant de la justícia per un suposat cas de connivència amb la cimentera Lafarge a petició de la Plataforma Aire Net conjuntament amb la exregidora de Medi Ambient Eva Gonzalo i el director de la fàbrica. Els 11 anys d’Arrizabalaga al capdavant de l’alcaldia van estar marcats per les denúncies de l’oposició i d’una part del teixit associatiu de dirigir l’ajuntament de forma prepotent i arrogant. No eren poques les veus que dintre i fora de l’ajuntament que denunciaven algunes actituds i dinàmiques allunyades de qualsevol sistema democràtic, transparent i comunitari.

Anuncis

2 responses to “César Arrizabalaga (PSC) no pot ser jutjat per cobrament de sous il·legals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s