Crisi a Ciutadans Montcada?

El passat dilluns s’havien de presentar els 5 primers noms que integraran la llista de C’s Montcada de cara a les eleccions municipals del Maig del 2015.
Una polémica assemblea, en la que es van aprovar els 5 primers noms de la llista, però que van causar queixes de diversos afiliats a través de les xarxes socials dels mecanismes poc democràtics a través dels quals s’haurien triat els candidats.
foto (2)
A Facebook per exemple, trobem a Pili Peñas i a Jordi Rodríguez al grup ‘Somos de Montcada y tenemos la libertad de opinar libremente’ s’han queixat agriament dels fets que van passar a l’assemblea d’afiliats; acusen al coordinador local, David Gérboles de fer i desfer al seu gust, i no conèixer el funcionament de Ciutadans. El missatge va ser esborrat fa un parell uns dies del grupdel Facebook.
La mateixa Pilar a Twitter feia referència a aquests fets queixant-se que no hi havia unitat a l’Agrupació, i culpabilitzava a un dels membres de l’agrupació de la falta d’unitat.
A través de l’usuari de Twitter @D_Revolta hem pogut saber quins són els 4 noms que acompanyaran a Carmen Romero en els 5 primers llocs de la llista: David Gérboles en el 2n lloc, Óscar Pérez, Cristian Monclús i Eva Perea en el 3r, 4t i 5é lloc respectivament. Tot i que no hem estat capaços d’aconseguir la foto de família sabem que es va fer i es va publicar. Posteriorment va desaparèixer com algunes de les informacions que hem anat citant.
No és el primer cop aquesta legislatura que l’agrupació de Ciutadans de Montcada apareixen veus crítiques amb el funcionament poc democràtic d’aquesta agrupació per part d’afiliats i ex-afiliats. És molta la gent que ha anat passant tant per l’executiva com per l’assemblea, que han deixat l’agrupació per discrepàncies amb el lideratge que han exercit Romero i Gérboles.foto (6)
Llegiem fa unes setmanes al blog de Cristian Monclús, número 4 a les llistes, que els partits tenien por a les primàries que practicava Ciutadans. Aquestes primàries, tot repassant els canals comunicatius que habitualment utilitza Ciutadans Montcada, no hem trobat ni rastre d’aquest procés de primàries per tal d’escollir el cap de llista, ni la resta d’integrants.
Durant aquests 3 anys i mig de legislatura, C’s Montcada ha estat protagonista d’alguns escàndols a nivell municipal: el seu canvi de posicionament respecte a la cimentera Lafarge, la seva implicació en tot l’afer del futbol base del municipi, l’anunci de denúncia mai presentada contra el Casal Popular el Brot per la penjada de fotos d’alguns dels seus membres a la barraca de Festa Major o la mofa del coordinador, David Gérboles, cap a una víctima de bulling del municipi.
Laveu.cat esborra la notícia.
Ciutadans Montcada va enviar una nota de premsa al mitjà de comunicació públic per tal que es fessin ressó del resultat de l’assemblea d’afiliats del dilluns. La Veu, seguint el procediment habitual van redactar una notícia que va ser publicada al portal digítal de La Veu. Desconeixem si va ser al cap d’uns minuts o unes hores, que la notícia i qualsevol rastre d’aquesta a les xarxes socials va ser esborrada. Segons ens ha explicat La Veu van esborrar la notícia a instàncies de l’Agrupació de Ciutadans ja que volien rectificar algunes informacions. A la redacció de La Veu, estan a l’espera que enviïn un nou comunicat de premsa per explicar els fets.
foto (3)
Anuncis

3 responses to “Crisi a Ciutadans Montcada?

  1. Retroenllaç: D_Campanya – Municipals 2015 Montcada i Reixac | Les Veus d'Revolta·

  2. Retroenllaç: Anàlisi electoral d’urgència de la crisi de Ciutadans Montcada i Reixac. | Les Veus d'Revolta·

  3. Retroenllaç: La Veu Montcada, o la veu de Gerbolés? | Les Veus d'Revolta·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s