[Vídeo] Si el Rec Comtal estigués a Sarrià ja estaria arreglat

Vídeo de 5 minuts en el que es pot veure que la degradació de l’històric espai continua. Està gravat el 23 d’agost del 2014. Les imatges i l’àudio són molt clars. Podeu veure des d’un cotxet de nen petit amb problemes per passar pel camí, brutícia com restes de “uralita” als marges, o la falta de tanques protectores de les via del tren.

Es mostra el tram del Rec Comtal que uneix el barri de Vallbona de 9Barris de Barcelona amb el barri de Can San Joan del municipi de Montcada.

Després de 17 anys d’abandonament el veïnat dels dos municipis vam iniciar una campanya amb diferents accions per dignificar l’espai. L’Associació de Dones Actives de Vallbona i l’Associació de Veïns de Montcada han recollit signatures, han fet concentracions, exposicions, banys reivindicatius, i han aparegut a articles a diferents mitjans com la Vanguardia o el Periòdic i inclòs a l’informatiu TVE.

Actualment l’Ajuntament de Barcelona només treu les herbes seques que mata amb un herbicida i l’Ajuntament de Montcada ha fet una intervenció més amplia de l’espai però encara insuficient. Diuen que la intervenció global s’ha de fer des del Consorci del Besos. Una intervenció que no arriba mai. Mentre el veïnat continuem patint la falta de dignitat d’aquest espai.

Si el Rec Comtal estigués a Sarrià ja estaria arreglat!

Seguiment i premsa: http://avvmontcadacansantjoan.wordpress.com/category/rec-comtal/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s