Lafarge censura els cartells de l’exposició sobre l’incineració a cimenteres

cartell censurat lafarge

Aquest és el cartell que anunciava l’esposició i Lafarge ha censurat

Lafarge exigeix la retirada dels cartells de l’exposició sobre la incineració. Al pòster apareixia la imatge d’una protesta de la Plataforma Antiincineració davant de la cimentera

L’Ajuntament ha retirat dels taulells informatius i dels equipaments municipals el cartell on s’anuncia la mostra sobre els perills de la incineració que es pot visitar fins al 20 de setembre al Kursaal. La Plataforma Antiincineració, com a organitzadora de l’esdeveniment, ha tramès un burofax de Lafarge amb el requeriment que retiri els cartells anunciadors de l’exposició per reproduir la imatge de la cimentera local sense permís. En concret, la fotografia mostra a membres del col·lectiu davant la factoria durant una acció de protesta. Atenent a la demanda de l’empresa, l’Ajuntament, que també ha rebut un altre burofax en els mateixos termes, ha decidit substituir la vuitantena de cartells que ha repartit pel municipi per un altre cartell o no hi hagi cap referència a Lafarge.

L’exposició sobre la incineració que hi ha al Kursaal és obra de 3 Mugak Batera, Plataformes de la Vall de Sakana de Navarra. Aquest col·lectiu és un dels promotors de la Coordinadora Estatal contra la incineració de residus a cimenteres, de la qual també forma part la Plataforma Antiincineració de Montcada i Reixac, responsable de portar la mostra al municipi.

Noticia apareguda a La Veu de Montcada

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s