Marxa pel dret a l’Habitatge Digne

La Plataforma de Afectats per la Hipoteca de Montcada i Reixac organitza una marxa reivindicativa per aquest proper dissabte 14 de juny. Des de la PAH local es fa una crida a tots els veïns i veïnes del poble així com a totes les entitats perquè s’hi sumin. La marxa sortirà a les 10h de la Casa de la Vila (Major, 32) i finalitzarà amb un ‘piscolabis’ al Parc de la Llacuna (Mas Duran)

Aquesta manifestació s’emmarca dins de la campanya de les PAHs Catalanes per instar les administracions públiques a forçar els bancs a cedir gran part del seu parc d’habitatges buits a una borsa de lloguer social. D’aquesta manera el consistori local donaria compliment a la moció aprovada a principis d’any per multar les entitats que no hi accedeixin. Tal com estableix ’article 41 de la Llei 18/2007, del Dret a l’Habitatge de Catalunya (LDHC) que defineix com utilització anòmala d’un habitatge la seva desocupació permanent i injustificada i preveu diferents graus de sancions.

Us animem a tots a participar en aquesta marxa per la defensa del dret a l’habitatge, però sobretot per la defensa dels drets humans fonamentals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s