A qui pretén enganyar el PP municipal?

Tot i que ja n’hauríem d’estar força acostumades a que el Partit Popular ens prengui el pèl, el partit del govern central segueix tenint una extraordinària capacitat de sorprendre’ns. Dels protagonistes de “som el partit dels treballadors”, mentre aproven una reforma laboral que ha facilitat l’acomiadament i que s’ha mostrat absolutament inútil per crear llocs de treball, dels mateixos que deien defendre el dret a l’habitatge mentre frenaven la ILP i permetien que més de 50.000 famílies es quedessin sense llar al 2013 vulnerant el dret constitucional a l’habitatge dels ciutadans, ara, fent la pirueta demagògica definitiva, els mateixos que han aprovat la llei mordassa per impedir les protestes ciutadanes, que han utilitzat els cossos de seguretat de l’estat per impedir el dret constitucional de manifestació i que volen censurar les xarxes socials reduint encara més la llibertat d’expressió, acusen a la PAH de voler tapar-los la boca per l’escrache SILENCIÓS que se’ls va fer el passat dilluns 19 de maig.

Amb l’escrache silenciós mai hem tingut la més mínima intenció d’impedir que els membres del Partit Popular s’expressessin lliurement. La nostra postura era clara; recordar-los que el 90% de la ciutadania dóna suport a les demandes de la ILP. La nostra voluntat era fer-los arribar diferents dades, però… igual no els interessen gaire. Per si de cas les voleu sentir repetirem tant sols algunes d’elles: 184 desnonaments diaris, milers de famílies totalment arruïnades, cent mil milions d’euros injectats a la banca amb l’aprovació del govern, més de mil famílies han estat reallotjades per la PAH, un milió i mig de signatures aportades per la tramitació de la ILP, entre d’altres.

La PAH, amb la seva voluntat inequívoca de lluitar per garantir el dret a l’habitatge, exigim la dació en pagament amb caràcter retroactiu, el lloguer social i la moratòria de desnonaments. Donada la carència absoluta de sensibilitat social i la complicitat del Partit Popular amb els poders financers ens veiem en l’obligació d’informar la ciutadania què suposa votar al PP.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s