Acció de la PAH contra el Banco Popular.

El 5 d’Abril, membres de la Plataforma d’Afectats de la Hipotèca de Montcada i Reixac han fet una acció contra el Banco Popular del carrer Major de Montcada i Reixac. Posteriorment el banc ho va netejar, però a data d’avui encara continua tot enganixant.

El cognoms Valls i Taberner, Millet i Maristany o Prat de la Riba estan totalment lligats a l’Opus Dei i al Banco Popular. Tant clar com sona. La PAH ha organitzat la campanya #BloqueoPopular. En diferents seus de tota Catalunya s’ha denunciat les pràctiques del Banc i del poders econòmics alhora que han volgut negociar diferents casos dels afectats. Les intocables classes benestants estan assenyalades amb el dit.

La PAH Montcada i Reixac també ha penjat una pancarta amb el company de la PAH Dénia que la setmana passada es va suicidar degut a la difícil situació a la que s’enfrontava. Jaume, afectat per la hipoteca i membre fundador de la PAH Dénia arrosegava des de feia mesos un ligiti amb La Caixa que el va acabar empenyent a treures la vida.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s