El carrer Major s’obrirà al trànsit rodat sense consens ni participació.

Aquests darrers dies a estat motiu de safareig a Montcada Centre la decisió d’obrir el tràfic a les tardes. A les botigues, als bars, a seus de partits polítics, al carrer, a l’ajuntament… les converses han girat al voltant d’aquest tema. És reactivarà el comerç, quin aspecte tindrà el carrer per les tardes, es deixaran de veure jugar nens al carrer Major… han es

Montcada Centre Comerç va presentar el febrer de l’any 2012 una proposta per tal que el carrer Major, s’obrís al trànsit rodat a les tardes, del mes d’Octubre al mes de Març. Aquesta mesura, segons l’MCC pretén dinamitzar el teixit comercial en aquests temps de crisi. L’ajuntament va encarregar a la Cambra de Comerç, un estudi que avalés la viabilitat de l’obertura al trànsit del carrer Major, aquest va ser rebut i entregat als grups municipals, a l’MCC al Maig d’aquest any. En relació a l’arribada d’aquest estudi el tinent d’alcalde i regidor de comerç, Joan Maresma va manifestar a la Veu, ‘abans de prendre cap decisió , el govern local vol obrir un període de debat per tenir el màxim consens‘.

Llegiem a la veu.cat la setmana passada que el carrer Major s’obrirà al trànsit a final de mes. La decisió ha estat pressa de manera unilateral pel govern local, l’Associació de Veïns de Montcada Centre s’ha assabentat de l’obertura per la Veu, ni  dels veïns, ni de cap partit a l’oposició que no s’han assabentat d’aquesta decisió fins que ha estat presa.

Us deixem amb un recull d’alguns de notícies que hem pogut llegir aquests dies a la Veu: 1 2 3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s