Encaja_dos: Els retrats de Les Veus de la Ribera

El 25 i 27 de setembre es van realitzar loss 180 retrats de veïns i veïnes que formaran part d’una mostra fotogràfica carrer amb l’objectiu de posar en valor la història d’una barri de gent treballadora i lluitadora forjat de somnis migrants .

vesu de la riberaEl barri va conèixer com La Valentine té una densitat de població molt elevada ( més del doble que Montcada ) , el que fàcilment converteix la convivència harmoniosa en un repte . A més La Ribera viu aïllada des que es va construir . Si bé en els anys 50 les fronteres les componien La Valentine i Intorsa , avui el barri segueix envoltat per les tanques d’alumini que tanquen els fantasmes d’aquestes velles fàbriques .

Les fotografies s’emmarquen en Els Diàlegs Migrants . Projecte que pretén crear un forat a l’agenda de veïns per conversar , per treure temes que potser no s’aborden durant la partida diària de dòmino . També plasmar les converses ja existents de manera que altres , tercers , puguin ser partícips . Serà la segona edició d’aquest projecte itinerant , una sèrie de tallers variats ( des de cuina a teatre , passant per un taller de memòria ) que culminarà en una instal·lació fotogràfica de les experiències creuades que es vagin descobrint.

Per a més informació: http://veusdesdelaribera.wordpress.com/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s