Cessament de Carmina Llumà

Notícia publicada per la Vanguardia:

http://www.lavanguardia.com/local/sabadell/20130926/54388064586/l-alcaldessa-de-montcada-i-reixac-cessa-carmina-lluma-com-a-directora-de-politica-territorial.html

L’alcaldessa de Montcada i Reixac cessa Carmina Llumà com a directora de Política Territorial

Aquesta contractació estava sent investigada per possible frau en una de les peces separades del cas Mercuri

Aquest dijous, Pérez ha signat el decret de cessament i ho ha anunciat als portaveua municipals i a la Coordinadora de Personal del consistori. L’Ajuntament argumenta que el cessament respon al fet que des del passat 5 de març i “per diversos motius” Llumà no havia prestat els seus serveis en la direcció de l’àrea. Afegeix que es tracta d’una àrea “molt complexa i amb diversos temes urbanístics d’interès municipal pendents de solucionar” i per això el consistori ha adoptat aquesta decisió “en benefici de l’organització i de la prestació del servei d’aquesta àrea”.

Pérez afirma que amb aquest cessament “vol demostrar que no hi ha hagut en cap moment qualsevol tipus de vinculació i/o relació amb aquesta persona en el seu procés de selecció”. Pérez ha recordat que es tracta “d’un càrrec de lliure designació i confiança i no una plaça de funcionari, com s’ha demostrat amb aquest cessament”.

El jutge que porta la investigació del cas Mercuri va obrir una peça separada per investigar la contractació de Carmina Llumà com a directora de l’Àrea de Política Territorial de Montcada i Reixac en considerar que hi podria haver hagut un frau i va imputar l’alcaldessa per aquest motiu. Aquests fets, on també hi estarien implicats l’exsecretari d’organització del PSC Daniel Fernàndez i l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, estan pendents d’arribar a judici.

Pérez ha defensat en tot moment que la contractació responia estrictament al procés de selecció que es va obrir i que si es va contractar Llumà era perquè era la persona que havia superat aquest procés i complia les característiques pel càrrec.

Leer más: http://www.lavanguardia.com/local/sabadell/20130926/54388064586/l-alcaldessa-de-montcada-i-reixac-cessa-carmina-lluma-com-a-directora-de-politica-territorial.html#ixzz2g74tUS1q
Síguenos en: https://twitter.com/@LaVanguardia | http://facebook.com/LaVanguardia

2013-09-27_2300

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s