Recollida de signatures per una ADSL de qualitat. L’estat del cablejat és lamentable.

Veïns de Montcada Can Sant Joan amb el suport de l’Associació de Veïnes i Veïnes  han iniciat una recollida de signatures per demanar a Movistar la millora del cablejat de la zona. Els residents es queixen d’un accés que en ocasions no supera el megabit de velocitat. A més les connexions són inestables. “No hi ha dia en el qual no es talli l’ADSL tres o quatre vegades”, esmenta un dels afectats.

Cap interès per part de les operadores telefòniques

Els experts del Grup Adslzone expliquen que l’ADSL és una tecnologia que depèn de multitud de factors per funcionar. A més de la distància a la central, l’estat del cablejat i el nombre d’usuaris connectats incideix directament en el rendiment que pot proporcionar. En el cas del barri de Can Sant Joan totes les caixes de terminació estan exposades a les inclemències del temps i més no tenen cap tipus de manteniment. Per aquest motiu quan plou automàticament desenes de veïns queden incomunicats.

Els afectats han realitzat diverses imatges que evidencien la manca d’interès dels operadors. Caixes de terminació obertes, cables pelats i fins i tot nodes o repartidors que estan oberts sense cap tipus de control.

La signatures s’estan recollint, de moment, al local de l’Associació de Veïnes i Veïns.

Anuncis

2 responses to “Recollida de signatures per una ADSL de qualitat. L’estat del cablejat és lamentable.

  1. La veritat és una pena com alguns barris de montcada, com Can Sant Joan o Terra Nostra, ens tenen abandonats de la ma de Déu, tant per l’Ajuntament com per les companyíes en general (Teléfon, llum…)

    M'agrada

  2. Vivo en ¨Can Sant Joan desde hace un año, y al llegar me encontré con el problema de que ninguna compañía de teléfonos podía instalarme ADSL. Falta de pares libres en la central, cableados en malas condiciones, etc., son algunas de las causas, y puesto que todo depende de que la nefasta MOVISTAR se digne a ampliar y reformar, creo que ni nuestros bisnietos llegarán a verlo. Afortunadamente tenemos otra alternativa, un pelín más cara, muy poco, y es internet por satélite. Llevo más de ocho meses con EURONA, y estoy totalmente conforme. Tiene varias modalidades de contrato, con velocidades de 20Mb de descarga y 6Mb de subida, REALES, y además si quieres también tienen telefonía. Si quieres mandar a tomar por saco a MOVISTAR y resto de compañías buitres, recomiendo http://www.eurona.net. Hay más compañías de internet satélite, pero esta es la que yo conozco por uso propio.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s