L’ús lúdic, social i cultural del Rec Comtal

Aquest matí hem fet una reunió de Les Altres Veus a l’espai del Rec Comtal que s’està dignificant. La lluita veïnal ha donat el seus fruits i l’ajuntament ha realitzat unes millores considerables. Encara que el veïnat explica que no han fet tot els compromisos adquirits (senyalització, neteja brossa incrustada d’anys enrera, sortida d’aigües, il·luminació…). Diuen “les actuacions pendent són importants i encara més ara a la temporada d’estiu.” Podeu llegir més aquí: http://avvmontcadacansantjoan.wordpress.com/2013/06/13/rec-comtal-encara-queda-molt-per-la-seva-dignificacio/

Després de tants anys de degradació la millor manera d’assentar socialment el procés de dignificació i evitar actituds no respectuoses a l’espai és la realització d’activitats lúdiques, educatives i socials promogudes pel veïnat i/o per l’ajuntament.  Això ha de permetre la convivència i la regulació d’usos de l’espai d’una manera respectuosa i constructiva.

Des de Les Altres Veus ho tenim clar. Recomanem l’ús lúdic, social i cultural l’espai del Rec Comtal. Ho hem provat i es gaudeix.

Anuncis

2 responses to “L’ús lúdic, social i cultural del Rec Comtal

  1. Retroenllaç: L’ús lúdic, social i cultural del Rec Comtal | AVV Montcada Can Sant Joan·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s