Famílies del futbol de Montcada no volen subvencions de Lafarge

No volem subvencions de Lafarge pels nostres fills” i “Lafarge = Càncer de Pulmó” són les pintades aparegudes a l’entrada principal del camp de futbol de Montcada.

La polèmica existent al municipi de Montcada sobre els provats prejudicis contra la salut de tota persona que viu a al voltant d’una cimentera-incineradora han arribat al si del futbol del municipi. El camp de futbol està als peus de la cimentera incineradora Lafarge-Asland i els experts diuen que en un radi de 5 km de la cementera-incineradora augmentes les morts per càncer.

no quiero subvenciones de lafarge para mis hijos

“No quiero subvenciones de Lafarge para mis hijos” . Els gestor del camp de futbol només ha esborrat el nom de Lafarge. La empresa subvencionadora.

Lafarge = Cancer de pulmo

“Lafarge = Càncer de Pulmó” Les famílies no volen finançar el futbol amb diners de Lafarge.

El futbol a Montcada per finançar-se és esponsoritzat entre altres per la constructora Alcaraz -responsables de diferents escàndols immobiliaris- i per la Incineradora-Cimentera Lafarge Asland.

Alguns veïns de la zona han reconegut a Les Altres Veus que és normal que la polèmica hagi arribat a la gestió de l’equip i el camp. “I hauran famílies que els hi donarà igual però segur que hi han altres preocupades per la salut dels seus fills”. Afirmen “És escandalós que entitats del poble és financin amb diner d’aquesta gent, que només volen netejar la seva imatge i ens estan fotent la salut dia a dia”. Aquesta veïna ens va demanar que no publiquéssim el seu nom per por a  possibles represàlies.  “Amb el futbol i Lafarge hemos topao” conclou.

En notícies anterior ja informàvem que l’estructura triangular sempre és la mateixa, i sempre és repeteix; alcaldia, gran empresa del municipi que ‘subvenciona’ i la junta directiva. Mai hem arribat a saber, les quantitats econòmiques que entregen a l’Ajuntament i a les entitats esportives del municipi.

S'enreda el futbol municipal.(1)

A la foto l’administradora de la fàbrica Lafarge Mercè Guiu, el president del club CD Montcada Modesto Sanchís, el director actual de Lafarge Vicente Pedro i el vicepresident del club Fernando Mateo. Foto extreta del diari ARA.

Anuncis

3 responses to “Famílies del futbol de Montcada no volen subvencions de Lafarge

 1. Ademas esa publicidad esta puesta en el patio de un colegio. Menos mal que ahora ya no lo emplean lo niños.

  Parece ser que por dinero todo vale, incluso que nuestros hijos se envenenen.

  Y otra cosa ¿alguien se a puesto a mirar como están los asientos del campo de Fútbol? Estos asientos los pagamos entre todos, la polución de la cementera. los ha dejado descoloridos, casi podridos. Pero claro como pagan a la al Sant Joan y el arreglo lo pagamos entre todos no hay problemas. Si lo tuvieran que pagar ellos el Sant Joan, seguro que no dirían lo mismo.

  Los gastos lo pagamos entre todos y el beneficio siempre para la incineradora Lafarge.

  M'agrada

 2. Yo le pondría un tubo en la chimenea y se la llevaría a la casa del presidente, para que firme con causa. Eso si antes a sus hijos y a su familia la llevaría a otro sitio, no tienen culpa de que su padre no cuide su salud.

  M'agrada

 3. Retroenllaç: Lafarge fa una conferència a Montcada sobre Nutrició i Esport alhora que provoca malalties com el càncer al mateix veïnat | #judicialacimentera·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s