El 24 d’abril és el Dia de la Lluita contra la incineració a Montcada i Reixac

Dimecres 5 de juny, coincidint amb el dia Mundial del Medi Ambient es va celebrar la commemoració del 24 d’abril com dia de la lluita contra la incineració, que va transcorre en tot moment amb un ambient, agradable i constructiu. Dins dels preparatius es va fer una presentació del acte per un dels assistents rememorant els motius i anècdotes i el perquè de la commemoració del 24 d’abril com dia de la lluita contra la incineració. Tot seguit es va fer una assemblea per decidir quin tipus d’actes es poden realitzar per celebrar el dia de la lluita contra la incineració el proper any.

xerrades comme 007

A les 20h va començar a ajuntar-se gent pel que es va convertir en una assemblea al carrer contra la incineradora.

Com estava anunciat, la Plataforma Antiincineració era present a l’acte, i un dels seus representants, Manolo, va llegir “el Cuento de St. Jordi y la cementera”.

La commemoració va terminar amb la destrucció simbòlica per part dels assistents del Monstre de Ciment i un brindis pel dia de la lluita contra la incineració.

COMMEMORACIÓ DEL DIA DE LA LLUITA CONTRA LA INCINERACIÓ.

El 24 d’abril és el Dia contra la incineració a Montcada i Reixac

Perquè és aquest dia?:

El passat 14 d’abril el departament jurídic de LAFARGE es posava en contacte amb la Plataforma Antiincineració de Montcada i Reixac i l’agrupació de veïns de Can Sant Joan via Burofax, per tal d’informar-los que la utilització del logo corporatiu de LAFARGE serà denunciat per la via civil o penal.

Segons explica l’empresa LAFARGE la utilització del seu logo corporatiu implica una clara intenció denigratòria i implica expressions objectivament ofensives i difamant.

Dimecres 24 d’abril de 2013 coincidint amb la xerrada que la Plataforma Antiincineració organitzava al Kursaal al barri de Can Sant Joan, una iniciativa de denuncia i desobediència va sorgir des de les xarxes (twitter, facebook…) difonent la imatge de la discòrdia.

#LAFARGECENSURA #OBRIMVIES

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s