Carta d’un veí que s’avorreix amb algunes notes de premsa de la web de l’Ajuntament.

Segons em van dir, les notícies que apareixen a la “portada” de la web de l’Ajuntament les redacta Alcaldia, mentre que les de “La Veu” corresponen als professionals d’aquest medi.
Doncs bé, avui ha sortit una nota relativa a l’anunci d’una compareixença de la senyora Alcaldessa el proper dijous, que realment té el seu suc. Per un moment no sabia si estava llegint el Pravda o el Gramma, o es que s’havia iniciat la revolució dels clavells montcadenca tot i que a la ràdio no sonava Grandola Vila Morena i se’ns cridava a anar contra els periodistes contra el poder establert, contra la tecnocràcia i contra tot allò que es mogui o senzillament se’ns tornava a anunciar un nou número d’aquesta òpera bufa que hem de suportar els veïns de Montcada i de la que com aquellacançó d’en Llach no queda més que dir : Mals actors, mal teatre, mal públic, teló!!.
Hi ha algunes coses que no he entès. Primer de tot que és el que passarà el dijous: Segons La Veu “L’alcaldessa parlarà dijous obertament” “L’edil compareixerà davant dels mitjans per llegir un comunicat”. Segon la nota d’Alcaldia “davant la ciutadania” “amb aquest comunicat” “davant la premsa” “no als mitjans de comunicació”. Total que no sé si es una sessió oberta amb els veïns, si haig de demanar a “les altres veus” que s’acreditin en aquesta roda de premsa i facin algunes preguntes”, si tot això es només per llegir un comunicat, i si es així ja ens ho poden passar en PDF i estalviem tots el matí, si hi haurà preguntes preparades, etc…. En fi no se si dormiré d’aquí a dijous dels nervis.
Quant a la nota en concret, doncs que voleu que us digui. Per tractar d’entendre-la he anat prenent notes a mida que la llegia, però ara mateix no m’aclareixo massa. Al final fins i tot m’ha recordat una escena de les meves “pelis” de capçalera.
Us deixo amb l’escena de la peli i les anotacions que he fet i si de cas dijous seguim (o no, que ja he dit que això ja m’avorreix).

A continuació la nota de premsa de l’Ajuntament, amb anotacions meves entre parèntesi i ien cursiva-
L’alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, compareixerà per primera vegada(“Home, va fer una declaració el primer dia però no vàrem entendre res”)davant la ciutadania el proper dijous 6 de juny, a les 12h a la Casa de la Vila, per explicar la seva imputació en la peça cinquena del cas Mercuri.(Tranquil·la, ja que no ens ho ha explicat l’Ajuntament, tot i que sembla que es deu al seus ciutadans , ho hem seguit per la premsa)Des de la seva vinculació, Maria Elena Pérez ha primat el respecte per l’acció judicial i les parts implicades i ha mantingut el silenci sobre el contingut del cas, SUB IUDICE fins al moment(No així els seus companys de partit també imputats , el Manel i el Dani que han fet declaracions a tort i dret). Sent així, ha acomplert estrictament amb la legalitat i amb les bones pràctiques que requereix la justícia: després de la declaració davant del jutge de tots els imputats, testimonis i estaments citats, l’alcaldessa parlarà davant la ciutadania (Podrem fer preguntes els ciutadans? Per fi democràcia directa)per reiterar la seva innocència.
María Elena Pérez ha anteposat en tot moment la institució que representa i tot l’equip de treballadors de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i ha suportat calúmnies i difamacions sobre la seva persona (Això ho deu dir per les gravacions telefòniques i les converses del seus companys sobre la seva persona no?. Per cert que jo sàpiga ni l’Ajuntament de Montcada ni el PSC partit dels implicat, ha fet cap declaració ni ha obert cap expedient disciplinari per menyspreu a una autoritat municipal. Pobre defensa dels seus i de les autoritats municipals que si que ha hagut de suportar el poble de Montcada i Reixac) per acomplir amb el seu deure al capdavant de l’ens públic. Amb aquest comunicat vol justificar el seu silenci (Deu ser que com aquesta setmana han trencat el seu silenci Abidal, Valdés i ara li toca a vostè) i explicar a la ciutadania la seva nul·la responsabilitat personal(nul.la responsabilitat personal ??)en la peça cinquena del cas. Al llarg d’aquests tres anys al capdavant del govern, María Elena Pérez, conscient de la complexa situació que viuen els ciutadans i ciutadanes de Montcada i Reixac i de l’herència rebuda per part de l’antic govern (Això comença a posar-se divertit: Aquest dijous l’alcaldessa tirarà per fi de la manta i ens explicarà el seu canvi radical des de aquell bloc personal que lloava l’equip de govern anterior i la seva pertany ençà en aquella llista i la seva ascensió meteòrica a alcaldessa, i com va defensar el pacte amb CIU que també estava a l’anterior govern, gràcies a una trucada del Manel de Sabadell, ja de madrugada, i com va posar a la llista molts dels membres de l’anterior govern…. i com ara s’adona que tots aquells eren, i són perquè molts d’ells continuen al govern, una colla de dròpols que li van deixar aquesta herència rebuda)ha endegat un procés de professionalització de l’ajuntament que l’ha obligada a prendre decisions amb fermesa i professionalitat, fins al punt d’acomiadar persones molt properes a ella(Perdoni, que alguns d’aquells que va acomiadar primer va ser vostè la que li va donar tots els poders, o ja no se’n recorda?. Llegeixi les actes del Ple Municipal si us plau)i contractar, de comú acord amb el consistori, professionals de reconegut prestigi com Carmina Llumà. Aquesta contractació responia a la voluntat d’excel·lència i de comptar amb els millors professionals en el sí de l’ajuntament de Montcada i Reixac.
Aquesta serà la única compareixença de l’alcaldessa fins a la fi del procés judicial per respecte a totes les parts implicades. (Desprès qui sortirà? Karanka?). L’únic objectiu de María Elena Pérez és donar explicacions a la ciutadania de Montcada i Reixac, a qui es deu. No realitzarà més declaracions ni oferirà entrevistes: la seva defensa és als tribunals, no als mitjans de comunicació.(Vaja, ja han rebut els periodistes. Si als mitjans de comunicació no parlarà i parlarà més , a on s’ha d’adreçar la ciutadania que no se li ha tingut en compte fins ara i la que diu que es deu?).

Carta d’un veí que s’avorreix amb algunes notes de premsa de la web de l’Ajuntament

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s