11M Cercavila de suport a Can Piella

can piella

 

Pel proper 11 de maig, les entitats veïnals organitzen un cercavila reivindicatiu per Montcada i Reixac contra el desallotjament de Can Piella, previst per la segona quinzena del mateix mes.

L’Associació per la conservació de La Piella, conjuntament amb les nombroses entitats veïnals que li donen suport, ha organitzat un cercavila reivindicatiu pels carrers de Montcada i Reixac, que sortirà de l’estació central a les 18h del diumenge 11 de maig. Per als veïns d’altres poblacions vallesanes que ho desitgin, una hora abans sortirà una columna des de la Plaça Antoni Baqué de la Llagosta.

A principis d’abril el secretariat judicial de Cerdanyola va informar de que els mossos d’esquadra haurien de desallotjar la masia durant la 2a quinzena de maig. Així el cercavila, a més demostrar el seu rebuig contra l’ordre de desallotjament, vol alertar de l’inici d’aquest període, fent una crida a la defensa veïnal de l’espai.

D’ençà l’inici de les amenaces de desallotjament, allà a l’octubre, s’hapogut comprovar (a través dels actes realitzats, del contacte amb la gent, de mitjans de comunicació, etc.) l’ampli i divers suport que nodreix el projecte de Can Piella. Hi ha la certesa, doncs, que la defensa d’aquest espai és una causa compartida per molta més gent –en contraposició amb qui només busca perpetuar els seus privilegis.

És per això que des de Can Piella es fa una crida queaquest 11 de Maigsigui una demostració de força popular, aconseguint que encara més gentes senti partícip de la defensa del bé comú, en general, i de Can Piella en particular.

Aquest 11 de Maig, demostrem que projectes com Can Piella, que busquen  replantejar la societat en crisi des de la base, són necessaris!

 Demostrem que, ara més que mai, Can Piella Viu!

 www.canpiella.cat                  @Canpiella                     #CanPiellaViu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s