Opinió. Problemes de neteja a la zona 21.

Voldria constatar que des de que es van asfaltar els carrers Canigó, Molina  per a la urbanització de Pisos de la constructora HERCESA a finals del 2008 principis del 2009 aquest carrers no s’han netejat mai. Des de l’ajuntament s’ens ha dit que si que ho fan, però els veïns podem constatar que la brigada de neteja no realitza tasques als nostres carrers, o sigui que la brigada menteix o ho fa l’ajuntament.
Com mostren les fotos les voreres estan plenes de brutícia, creixen herbes a les voreres i som els veïns els que ens hem de preocupar de netejar.

Entenem que no som un barri cèntric i que per tant la brigada no ha de venir cada dia a netejar, però trobem inadmissible que els carrers i voreres no es netegin mai en 4 anys.

Un altre tema a parlar és el de la Masia de Can Sants (darrera del Casino de Terra Nostra).
Aquesta Masia (catalogada per l’ajuntament) ha estat oblidada durant anys sense cap mena d’actuació de manteniment per part de l’ajuntament.
Fa 1 any i mig aproximadament la masia va caure i les seves runes van fer que un carrer quedés tallat a la circulació tant per a cotxes com per a vianants.
Des de l’ajuntament se’ns va dir que ho arreglarien ràpidament, però el carrer tallat i les runes van quedar allà durant més d’un any.
A principis d’any l’ajuntament va contractar una empresa d’enderrocs per a que en fes un estudi històric, catalogués les restes i per a que s’emportés les runes.
L’ajuntament també va informar a la premsa que a les runes de Can Sants hi posarien uns taulons informatius i adequaria les restes per a que fos un centre d’interpretació de com era la vida en aquell indret històric.
Un cop acabada la seva feina, aquesta empresa va posar tanques en el perímetre de la masia i també va tancar el carrer que fins a llavors havia estat impracticable.
IMAG0361O sigui que un cop acabats els treballs els veïns continuàvem amb un carrer tallat durant més d’un any (!!) i sense que s’hagi adequat l’espai.
Els veïns cansats, vam decidir obrir el carrer per la nostre banda traient les tanques i obrint el pas del carrer.A passat 1 any i mig des de que la masia es va enfondrar i a hores d’ara la masia continua en un estat deplorable i sense cap mena d’actuació en la zona.

IMAG0364IMAG0362

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s