Comunicat del Grup de Medi Ambient.

 

EL GOVERN MUNICIPAL UNA VEGADA MÉS DÓNA SUPORT A LA CIMENTERA LAFARGE aprofitant el sobreseïment provisional de la jutgessa.

 

 

Els veïns tenim les coses clares per l’experiència de 96 anys de contaminació de la cimentera (pols, soroll, NO2, metalls pesants, dioxines..), i de l’activitat extractiva que continua destruint el Turó, i hem de continuar lluitant contra el joc brut i les mentides, vinguin d’on vinguin.

 Hi ha moltes proves de la il•legalitat de Lafarge durant anys i anys exposades a l’Ajuntament per nosaltres i altres entitats, denúncies de veïns, i de la fiscalia (que durant dos anys investigant va reunir suficients proves de la il•legalitat). I a més HI HA DOCUMENTS SUFICIENTS DE L’AJUNTAMENT I DE LA MATEIXA EMPRESA, ON ES RECONEIX L’INCOMPLIMENT REITERAT DELS LÍMITS LEGALS ACÚSTICS. És evident que l’Ajuntament permet la il•legalitat any rera any, sense obrir expedients ni sancions, tenint l’obligació de fer-ho.

ÉS VERGONYÓS QUE DESPRÉS DE 96 ANYS, ELS VEÏNS CONTINUÏN PATINT LA CONTAMINACIÓ ACUMULATIVA D’AQUESTA MULTINACIONAL PERJUDICANT GREUMENT LA SALUT, I EL GOVERN MUNICIPAL coneixedor del perjudici (denunciat reiteradament per veïns, metges, fiscalia…) ACTUÏ DEFENSANT A L’EMPRESA COM SI FOS EL SEU ADVOCAT, I A MÉS NO FACI RES PEL TRASLLAT QUE ES VA COMPROMETRE EN EL 2008.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s