El veïnat de Montcada i Reixac decideix continuar les mobilitzacions per a la Dignificació del Rec Comtal

El divendres 15 de març al Centre Cultural Kursal una trentena de veïns organitzat es assemblea han valorat la situació de Degradació del Rec Comtal i han decidit continuar amb les mobilitzacions per a la seva dignificació. 
  
Aquestes mobilitzacions són en dos sentits. Els veïnat per un costat pretén reivindicar els seus drets i demanar que l’ajuntament assumeixi les seves responsabilitats i realitzi una intervenció global a l’espai i per altra costat construiran alternatives reals per millorar des de la ciutadania la situació del Rec Comtal.
La dignificació del Rec Comtal és la dignificació del passat, del present i del futur de Montcada i Reixac. És una de les idees que van sortir dels participants entre els que havien veins i veïnes de Montcada Can Sant Joan, la Ribera, Montcada Centre i Nou Barris.
Alhora, el veïnat, va decidir informar a l’ajuntament que en cas de que passi qualsevol desgracia personal a la zona seran els responsables polítics del consistori als que se’ls  demanarà responsabilitats  (Mº Elena Pérez, Judith Mojeda, Jonathan Martin i Daniel Moly).
I també volen alertar de que les obres del pou del AVE a l’alçada de l’Ambulatori a Montcada centre afecta directament al canal d’aigua i existeix el perill de perdre’l per sempre.
L’AVV de Montcada Can Sant Joan fa una crida a tota la gent que es vulgui sumar a les mobilitzacions per la Dignificació del Rec. Les mobilitzacions seran divertides, simpàtiques i diran a les coses pel seu nom. Per a més informació demanen es posin en contacte amb l’AVV.
Per a més informació:
Corresponsalia de les Altres Veus a Montcada Can Sant Joan
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s