L’Infomer de Montcada i Reixac!El dissabte al vespre es registrava a la popular xarxa social Facebook, l’usuari Informer Montcada i Reixac. 
Es tracta d’un fenomen que s’ha extés primerament per les universitats catalanes i en els últims dies per moltes viles i ciutats de la Catalunya del sud. Per saber-ne més, ahir un article al ‘el Periodico’ en parlava.
En 3 dies l’Informer Montcada i Reixac té 350 seguidors i amb perspectives d’arribar-ne a 500 en el dia d’avui. Aquest és el text de presentació d’Informer Montcada i Reixac.

Mensaje de Informer de Montcada i Reixac – ¡Bienvenidos a Informer! ¿Eres estudiante? ¿Eres trabajador? ¿Eres las 2 cosas a la vez? o lamentablemente ¿Estás en paro? Sea como sea si quieres contar algo de tu situación o bien dirigirte a alguien de Montcada y no sabes cómo, lo puedes hacer en Informer de Montcada i Reixac ¿Alguna queja sobre algo de Montcada que no te guste o algo que te haya sucedido y quieras compartir pero de forma anónima? O bien ¿algo que quieras decirle a alguien y no sabes cómo? Envía tu mensaje clicando en Mensaje y Informer de Montcada i Reixac lo publicará de forma anónima para todos los seguidores de ésta página =)

http://www.facebook.com/informermir

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s