Poca qualitat democràtica als plens municipals. ICV-EUiA presenta una moció per retransmetre els plens en directe.

Dijous passat, com tots els dijous finals de mes, es va celebrar el Ple Municipal. El Ple és el màxim òrgan de decisió dels Ajuntaments, i en els plens de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, la informació és més aviat escassa.
Gràcies a la notícia mensual de la Veu de Montcada ens assabentem dels punts que sota el seu criteri, són més rellevants. Entrant a la web municipal, en un apartat no gaire destacat, el dia abans del Ple trobem un document amb l’ordre del dia, i en un altre apartat, trobem les actes de sessions plenàries de mesos anteriors.
Dijous passat, el grup municipal d’ICV-EUiA va presentar una moció, demanant al govern municipal (PSC-CiU) retransmetre en directe els plens via internet i en directe. Posteriorment, s’insta al govern municipal a retransmetre’ls també en directe per Montcada Ràdio.
Ja són molts mesos, que veïns i veïnes, es queden a les portes de la Casa de la Vila, sense poder accedir als plens perquè la sala és plena. També són molts els veïns i veïnes, que per problemes d’horaris, no poden accedir íntegrament al contingut del Ple. Recordem que per llei els plens són públic, i només aquells que temen al seu poble, el volen ignorant i indocumentat.
Per acabar, ens agradaria recordar, que des de fa molts mesos, en tots els plens municipals hi ha protestes davant de la Casa de la Vila, ja sigui per la sanitat, per les retallades al sector públic, contra la corrupció… i una desmesurat desplegament policial, tant de la Policial Local, com dels Mossos d’Esquadra.

Us adjuntem el text íntegre de la moció:

Moció Retransmissió Plens

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s