Comunicat d’ERC

 Davant els darrers esdeveniments que afecten diversos alts responsables del PSC, Esquerra Republicana vol manifestar el següent: 
 Primer: Demanem celeritat a l’administració de Justícia a l’hora d’aclarir les greus implicacions derivades de la investigació en curs. 
 Segon: Exigim a la direcció del PSC el cessament en els seus càrrecs públics dels membres de la seva direcció que hagin estat imputats i la depuració d’altres responsabilitats que es puguin derivar de la investigació.

 Tercer: Exigim que els alcaldes dels ajuntaments afectats promoguin la creació, de manera immediata i urgent, de comissions informatives d’investigació per tal d’aclarir els fets.
 Quart: Ens comprometem, com a força política que promou activament la transparència a les administracions públiques i que no compta als seus rengles amb cap acusat de corrupció en exercici de càrrec públic, a activar tots aquells mecanismes institucionals al nostre abast per tal de contribuir a l’aclariment dels fets. I molt particularment, a reforçar l’Oficina Antifrau i a aprovar la Llei de la transparència durant la propera legislatura.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s