Els Mossos d’Esquadra registren l’Ajuntament de Sabadell.

Francisco Bustos, mentor, i protector de l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez, s’està veient aquest matí envoltat de Mossos d’Esquadra i policia judicial en dependències municipals, per un suposat cas de tràfic d’influències.
Dòna la casualitat, que l’alcalde de Sabadell va nomenar directament a la succesora de l’exalcalde César Arrizabalaga. Els tentacles del PSC del Vallès Occidental, van arribar a Montcada i Reixac, obligant a renunciar a l’acta de regidor a les 3 persones que precedien Maria Elena Pérez a la llista del PSC de Montcada i Reixac, per tal que Maria Elena fos escollida alcaldessa de Montcada i Reixac.
Us deixem amb una foto que hem recuperat de l’hemeroteca on es veu a l’alcaldessa amb l’alcalde de Sabadell durant la celebració d’un sopar de campanya al municipi.
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/mossos-registren-ajuntament-sabadell-presumpta-corrupcio-urbanistica-2259824

Anuncis

3 responses to “Els Mossos d’Esquadra registren l’Ajuntament de Sabadell.

  1. Caldria puntualitzar una dada d'aquesta informació que no és correcta.Van ser 4 (i no 3) les persones que van ser forçades a renunciar al seu dret d'esdevenir Regidors de la nostra ciutat:1.- Rafael Ruiz López2.- Miguel Blandino Zorrilla3.- Josefina Manzano Yuste4.- José Ramon Rivas GutiérrezCaldria remarcar que aquestes renúncies s'enmarquen en un procés totalment reprobable, injust i fora de l'autoritat moral secundat pels senyors Bustos, germans ells, que van portar a l'Alcaldia de la nostra ciutat a una persona amb experiència zero i amb contacte social zero. La mateixa jugada va incloure mantenir en el càrrec a Regidors que porten més de 12 anys realitzant una gestió netament mediocre.Una jugada interessada amb l'únic objectiu que el fet de controlar remotament l'Ajuntament de Montcada i Reixac desde Sabadell. Dos Ajuntaments pel preu d'un. Com a prova d'això, el fet d'incorporar immediatament a un càrrec de confiança que era un ABSOLUT DESCONEGUT de l'alcaldessa, el senyor Josep Boix, hores d'ara treballant en l'estructura del PSC de la Federació Vallès Occidental Sud.Aquest és l'anomenat "Estil Bustos", definit per ICV. Incorporar persones amb tres úniques qualitats: VER, OIR I CALLLAR.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s