César Arrizabalaga, Sergio Hermoso….citats a declarar. (Part 2)

Fa uns dies, ens va arribar un comentari, que tot i que no hem pogut contrastar les informacions que s’expliquen,  si que creiem escaient reproduir-la ja que aporta altres informacions, que fins ara ens eren desconegudes. Així doncs, reproduïm el text tal qual el vam rebre.
—————————————————————————————————————————————————–

Segons la meva informació són dos casos pels que estan citats. Una llicencia d’activitat i una llicencia d’obra que és on actua la fiscalia.

En aquest cas, segons la informació que m’arriba no es tractaria d’Hercesa, si no d’uns altres terrenys situats a l’altre banda de la N-150.
Però bé, a finals de la propera setmana es sabrà la magnitut del cas ja que el 25 o 26 aniran a declarar. La presunció d’inocencia existeix, s’ha de respectar, entenc que s’ha d’evitar l’alarmisme, però després de tanta rumorología sobre diferents actuacions urbanístiques a Montcada, cal que comencin a aclarir-se, cal que es depurin responsabilitats tècniques o polítiques i trobo el comunicat del govern fluix, una sortida a allò que ja estava al carrer, però no trobo normal que la guardia civil o la policia judicial faci aquestes citacions amb poc més d’una setmana.
Espero i dessitjo que el 27 ja poguem saber alguna cosa més. Serà la punta de l’iceberg? sortiran més expedients? Montcada ha passat una època tremendament fosca que pagarem tots i totes nosaltres, com a mínim en despeses d’advocats. I fins aquí puc llegir. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s