Degradació del barri la Ribera II


                                                                                                               

                                                                                                     

Els veïns de la Ribera continuen amb les mobilitzacions, ara han posat en marxa una recollida de signatures online en contra de la degradació del barri. Podeu signar aquí.
Ja fa 4 anys, alguns veïns, denunciaven les deficiències de neteja que pateix el barri. http://montcadaconfidencial.blogspot.com.es/2008/11/barri-de-la-ribera.html Es cert, que el barri de la Ribera, ha patit una profunda remodelació urbanística: s’han arreglat carrers, places i equipaments, s’han arreglat façanes i interiors d’edificis. No obstant, les pedres, no milloren la convivència, i avui, ens trobem un barri deixat i degradat. Els espais públics, l’interior d’edificis, i alguns habitatges no acompleixen l’ús per al qual han estat concebuts.
Les ajudes econòmiques que va proporcionar el pla de barris, semblen que ja s’han acabat, i el compromís de l’Ajuntament amb el barri també. El regidor responsable del plà de barris hauria de donar explicacions i respostes a les queixes dels veïns i veïnes: com el tancament parcial del centre cívic, la falta de vigilància, una possible plantació de marihuana als terrenys de la Valentine…

Anuncis

4 responses to “Degradació del barri la Ribera II

  1. No solo contentos con eso ayer mismo se produjo un incidente mayusculo. Algo que se veia venir de lejos excepto los que no quieren mirar…Hubo una trifulca que acabo con un APUÑALADO y todo eso a las siete de la tarde.Es lamentable.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s