Estudis al servei de qui??

    Segons alguns mitjans de comunicació, la Generalitat (INCASOL) ha encarregat un estudi a l´arquitecta Mercè Berengué, un estudi sobre la realització de l´Eurovegas al Baix Llobregat, Terrassa o Montcada i Reixac.  Per aquest informe pagarem 67850 euros, sembla que en temps de retallades no estalviem en projectes especulatius, aquests 60000 euros ens els podríem estalviar fins tenir una proposta en ferm per part dels seus promotors.
   L´arquitecta Mercè Berengué ja ha realitzat alguns projectes per la Generalitat (ADIGSA), com els 42 pisos de protecció oficial de l´Avinguda Europa número 6 del Mas Duran entregats l´any 2010 durant la darrera època com alcalde d´en Cèsar Arrizabalaga.
   Això ens pot fer pensar que aquesta arquitecta coneixedora de la zona nord de Montcada pugui optar per la construcció de l´Eurovegas al nostre municipi amb les nefastes conseqüències per els veïns i el territori.

Stix Aluco

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/559843-primer-estudi-urbanistic-sobre-lencaix-deurovegas.html?cks_mnu_id=200

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s