Comentari extret de facebook.

Considerem interessant penjar el comentari que a publicat Josep Solano al facebook de la Veu de Montcada en relació a la notícia següent:

L’Ajuntament signa un conveni per acollir esdeveniments esportius d’elit

Anàlisi de com “fan negocis” els amiguets de l’alcaldessa i dels regidors amb els diners públics: l’empresa dels amiguets signa un conveni amb l’ajuntament per organitzar esdeveniments esportius”, l’ajuntament es fa el càrrec de totes les despeses que aquests esdeveniments generen en les instal·lacions públiques (obertura d’aquestes instal·lacions, personal, llum, aigua, manteniment, neteja, etc.) i l’empresa dels amiguets es queda tot el benefici a canvi de res. 
Enlloc de procurar acords que suposin el benefici de la comunitat, el que fan és que la comunitat ha de beneficiar a un particular a canvi de res. Un altre exemple del que podríem anomenar com ‘corrupció legal’ que tants “beneficis” està portant a l’economia del país.

Anuncis

One response to “Comentari extret de facebook.

  1. Pues en la misma linea me gustaría saber cómo se han llevado a cabo el tema de los monólogos que se hicieron en el Kursaal, dónde el Baviera organizaba un evento en instalaciones municipales.Yo no soy tont@

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s