Sense embuts, PSC i CiU franquistes frustrats.

Opinió. Aquest apartat resta obert a tothom que tingui coses a dir de Montcada. El col·lectiu de Les Altres Veus no té perquè compartir les opinions vertides en aquests apartat.

Els escrits poden ser signats, anònims o amb pseudònims. Agraïriem que si es algú vol acabar als jutjats amb les seves opinions, ens envii una fotocòpia del seu DNI.

———————————————–

De la nit al dia, va resultar que aquest país es va omplir de demòcrates, 40 anys de dictadura, el dictador mor al llit i al dia següent el país és desperta ple de demòcrates, començant pel Mataelefants..
Els demòcrates de veritat, aquells que vam haver de marxar a l’exili, vam ser afusellats, empresonats, reprimits durament, vam creure que s’obria una nova etapa, que recuperaríem les llibertats i la constitució de l’any 36. Tot va ser una farsa: les mateixes institucions, els mateixos cacics i la mateixa classe política.

Els homes i les dones, no naixem sent demòcrates, ens hem d’educar en democràcia, hem de cultivar la democràcia, hem de practicar la democràcia. La democràcia, s’aprén al carrer, a les entitats, a les associacions, llegint, debatent. I aquesta és la gran mancança de l’equip de govern de govern de Montcada i Reixac. Es creuen que la democràcia és fàcil d’exercir, que certes decisions no tenen importància. Costa molt donar credibilitat a la democràcia i molt poc restar-li.

Decisions com retirar-li la subvenció a la FAVMIR, portar a judici el Brot, donar l’esquena a les reivindicacions veïnals fent la viu viu, no fan més que degradar encara més el ja malmés sistema polític.

Qui hagi de prendre nota, que la prengui i tota la resta a continuar lluitant pels nostres drets democràtics: sanitat, educació, dret a reunió, llibertat d’expressió…

Com diu el camarada Manolo, guillotina!

Vasili Záitsev

Anuncis

One response to “Sense embuts, PSC i CiU franquistes frustrats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s