Embrió de l’Assemblea Nacional Catalana a Montcada i Reixac

Ens fem ressò d’un mail que ens ha arribat d’un dels promotors de l’Assemblea Nacional Catalana a Montcada i Reixac. El reproduïm íntegrament.
————————————————

Heu de saber que fa pocs dies un nodrit grup de Montcadencs representants de Agrupacions i Partits Polítics vam tenir una trobada per tal de endegar la Assemblea Nacional Catalana i vam prendre la decisió de informar a totes les persones de Montcada i Reixac ,a títol personal, fer-vos partícips del que volem i que pretenem aconseguir a fi de trobar el vostre suport.
El fet es clar, constituir la territorial de la Assemblea nacional catalana a la nostra població. 
Per tal d’aconseguir-ho començarem en pocs dies per tenir trobades amb les diferents associacions a fi de arribar a tot-hom sense discriminació de ideologia, volem que el coneixement d’aquesta territorial que es constituirà quan un gran nombre de ciutadans estiguin informants, doncs ha de ser nascuda del poble i que cadascú lliurament pugui participar-hi de la forma que mes cregui oportú, la vostra adhesió podrà ser com membre fundador, com soci o com simpatitzant depenent de la vostra disposició. 
Aixi que companyes i companys estigueu pendents de rebre les invitacions dels actes que en breu es faran a Montcada i Reixac, 
Per mes informació us dirigeixo a la pagina de la ANC on trobareu tota la informació necessària, sols os mancara saber con fer-la possible a Montcada i Reixac
Seny i coratge

Josep Ma Gómez

http://www.assemblea.cat/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s